Profiel

Even voorstellen

Mijn naam is Anne-Marie de Man. Al meer dan 25 jaar begeleid ik mensen die te maken hebben met verandering in werk en loopbaan. Uit eigen ervaring weet ik hoe spannend en grensverleggend het kan zijn om een andere weg in te (moeten) slaan. En hoe leuk ook.

Ik ben een optimist en sta met beide voeten op de grond. Mijn stijl van coachen is persoonlijk, betrokken en gericht op inzicht en verandering. En ik vind het fijn als er gelachen kan worden.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ik help jou doelgericht aan je eigen ontwikkeling en loopbaan te werken, je zelfvertrouwen en assertiviteit te verhogen, of te gaan ontdekken waar je nu echt gelukkig van wordt. Je haalt immers meer energie, passie en plezier uit je werk wanneer je doet wat goed bij je past. 

De basis voor samenwerking is vertrouwen, daarom maken we eerst vrijblijvend kennis met elkaar. Voelt het goed? Dan brengen we samen in kaart wat jouw specifieke vaardigheden, kennis en kwaliteiten zijn en waar je lol in hebt. En dat is nog maar het begin. De kunst is namelijk om uit te zoeken hoe je daar iets mee kunt doen en welke stappen je moet zetten om jouw gewenste functie daadwerkelijk te vinden en te krijgen. Ben jij klaar voor de volgende stap?

Wat men moet leren doen, leert men door het te doen.

- Aristoteles

DeMan. Coaching, training en advies

Ik help jou doelgericht aan je eigen ontwikkeling en loopbaan werken, je zelfvertrouwen en assertiviteit verhogen, of te gaan ontdekken waar je nu echt gelukkig van wordt. 

Contact

Anne-Marie de Man
Nieuwstad 12
6811 BL Arnhem