Referenties

Anne-Marie is een is een professionele en gedreven coach die je uitstekend begeleid. Zij heeft een oprechte interesse in mensen en een groot empatisch vermogen. Daarbij komt een goed gevoel voor humor en een no-nonsense aanpak. Anne-Marie is praktisch, reikt verschillende opties aan en helpt je verder te komen met netwerken. Dat is verfrissend en heb ik als zeer plezierig ervaren. Nu weet ik wat ik kan en wat ik wil. Ik kijk terug op een hele waardevolle en leerzame periode.

- Stella Schenkel uit Groningen

Ik heb Anne-Marie leren kennen toen ik bezig was mijn loopbaan opnieuw in te richten. Zij heeft mij geholpen met het maken van de juiste stappen op het juiste moment. Wat ik als prettig heb ervaren is dat Anne-Marie in haar rol als adviseur nooit de regie van mij heeft overgenomen. Zij heeft mij slechts een pad laten zien. De gesprekken die wij samen voerden heb ik als laagdrempelig en ontspannen ervaren. Ook vond ik het prettig om uit haar ervaring en netwerk te mogen putten. Mede dankzij Anne-Marie heb ik mijn doelen gehaald en meer inzichten
gekregen. Ik raad haar van harte!

- Rik Netten uit Groningen

Wie de toekomst als tegenwind ervaart, loopt in de verkeerde richting.

- Martin Held

DeMan. Coaching, training en advies

Ik help jou doelgericht aan je eigen ontwikkeling en loopbaan werken, je zelfvertrouwen en assertiviteit verhogen, of te gaan ontdekken waar je nu echt gelukkig van wordt. 

Contact

Anne-Marie de Man
Nieuwstad 12
6811 BL Arnhem